női ajándék

A legjobb női ajándékok

A nők többsége örül annak, ha megajándékozzák. Legyenek azok a legkisebb ötletes apróságok, vagy igazán különleges női ajándékok, biztos, hogy jó pontot szerezhetsz egy kis meglepetéssel.

A virág mindig beválik, de csavarhatsz egyet a dolgon és a vágott virág helyett meglepheted a hölgyeket egy kézműves mézeskalács tulipánnal, amit a meglepetesem.hu ajándékcsomagjaiban megtalálsz, mint ahogy a többi ötletünket is megvalósíthatod általuk. Mivel a mézeskalács tulipán nem ehető, így sokáig emlékezni fognak stílusos kedvességedre.

Az illatszerek is mindig hatásos ajándékok, főleg, ha egy kis női finomság is tartozik hozzájuk. Rózsaszín szappanrózsákat kapni díszdobozban nem is olyan szokványos dolog, ezzel kiemelkedhetsz konkurenseid közül.

A csokoládét, a süteményt kevés nő utasítja el. Választásodnál figyelj oda, hogy a megajándékozott mennyire zászlóvivője az egészséges táplálkozásnak és e szerint vásárolj édesség mennyiséget. A Szamos tejcsokoládé igazi klasszikus Szamos süteménnyel gazdagítva, vagy a Szamos marcipán szív, ami a szeretet szimbóluma biztosan sok kalóriát rejt, viszont nagy elégedettséget okozhat ajándékként. Olyan, mintha engedélyt adnánk a hölgyeknek arra, hogy most bűnözhet, ez az ő napja. A kézzel készített és liofilizált gyümölcs darabokkal szórt csokoládé arra is jó, hogy felismerd az igazán jószívű és önzetlen hölgyeket, mert megkínálni csakis azok fognak belőle. A szemet gyönyörködtető édesség ugyanis mennyeien finom. A téli estékre pedig ideálisak a tej és étcsokoládé kanalak. Jópofák és finomak.

Egy szeretlek táblával pedig biztos, hogy leveszed a lábáról szíved választottját, ahogy egy közös fotó is nagyon jó ajándék, ami kettőtöket ábrázolja.

Nem mindegy a csomagolás! A férfiak időnként elnagyolják ezt a feladatot, felesleges macerának tartják. Pedig nem az egy nő szemében, aki akkor érzi jól magát, ha a csomagolás is része a meglepetésnek. Úgy sokkal izgalmasabb. A meglepetesem.hu ajándékküldő szolgálat nemhogy becsomagolja rendkívül ízlésesen, de még ki is viszi a kiválasztott, vagy egyedileg összeállított ajándékcsomagot a hölgyeknek nőnapra, anyák napjára, születésnapra vagy bármilyen más alkalomra.