mellek

Plasztikai sebészet – Mit kell tudni a mellkorrekcióról?

A női mellre már hosszú idő óta különbözőképpen lehet tekinteni. Sokan a nőiesség egyik szimbólumát látják benne, valaki a szexualitással párosítja össze, ám olyanok is akadnak, akiknek az anyaságot szimbolizálja. Nem csak az urak fantáziáját indítják be azonban a keblek, hiszen a hölgyek körében is központi kérdésnek számít az, hogy milyen méretű és formájú a mellük. Abban az esetben, ha a genetikának köszönhetően, valamilyen egészségügyi gond miatt, vagy esetleg pusztán az idő előrehaladta miatt valaki elégedetlen lesz a melleivel, az elég komoly lelki problémát is eredményezhet a gyengébbik nemnél. Ráerősíthet a hölgyek önbizalomhiányára az, hogy a mai világban tényleg csak a tökéletes keblekkel megáldott lányok és nők jönnek szembe a média több területén is.

Szerencsére az elmúlt évtizedekben a plasztikai sebészet sokat fejlődött és már számos mellkorrekciós beavatkozással lehet elérni azt, hogy esztétikusabb eredmény szülessen a mellek esetében. Dr. Falus György plasztikai sebész szerint a mellkorrekció és a mellnagyobbítás a leggyakoribb beavatkozások közé tartoznak. A mellnagyobbító műtét után például a mellek nem csak dúsabbak lesznek, de sokkal arányosabbak és formásabbak is. És ezek csak a testi eredmények, hiszen ez mellett az, hogy elégedetten tudjuk végre szemlélni magukat a tükörben, az a lelkünkre is pozitív hatással lesz! Akit egy kicsit is érdekel komolyabban ez a téma, annak érdemes tovább olvasnia!

Mit kell tudni a mellkorrekcióról? Minden plasztikai beavatkozást, így mellkorrekciós műtéteket is egy orvosi kivizsgálás előzi meg, aminek keretében laborvizsgálatokat, EKG-t, mell ultrahangot és mellkasröntgent szoktak kérni. Dr. Falus Györgynél általában egy napra kell csak a pácienseknek befeküdni, hiszen az operációt altatásban végzik, ám a műtétet követő napon már haza is engedik a hölgyeket, így otthon tudnak lábadozni. Fontos, hogy mindig tartsuk be az orvos által elmondott utasításokat, így a tökéletes végeredmény érdekében a mellnagyobbító műtét után 8 hétig egy speciális korrekciós melltartót kell majd hordania a pácienseknek, és 2 hónapig kerülni kell a seb áztatását, így csak zuhanyozni szabad.

A munkába visszatérés kérdésében is célszerű hallgatni a plasztikai sebészre, minden attól függ, hogy fizikai munkát végez az illető vagy valamilyen kevésbé terhelő, irodai munkát. Annak ellenére, hogy a mellkorrekciós műtétek gyógyulási időszakában előfordulhat egy kis fájdalom, mégis szót kell ejteni a beavatkozások előnyeiről. Az ideális méretű és formájú keblek hatalmas pozitív változást eredményezhetnek a nők életében! Nem csak képesek lesznek a hölgyek szeretni magukat, de akár a munkában és a magánéletben is sikeresebbek lehetnek! Dr. Falus György plasztikai sebész oldalán minden lényeges információt meg lehet találni a mellkorrekciós műtétekről, így, ha már te is gondolkodsz egy ideje azon, hogy szépészeti beavatkozáson veszel részt, akkor a linken elérhető oldalon a legjobb helyen leszel!