fogorvos

Ki a legjobb fogász Budapesten?

Az emberek szinte 100%-a fogorvost, ügyvédet és könyvelőt ismerősei ajánlása alapján választ. Ha fogfájással küszködünk, biztos, hogy úgy indulunk neki a keresésnek, hogy megkérdezzük barátainkat: Ki a legjobb fogász Budapesten?

Fogászatok közötti különbség

A barátok ajánlásai azonban sokszor nem összeegyeztethető a mi életvitelünkkel. Adott esetben messze van a rendelő, nagyon sokára kapunk időpontot, az adott szakember éppen szabadságon van, stb. Számtalan esetben nekünk kell megtalálni a tökéletes orvost. Ha fogászatok közül kell választani, a legtöbbünk korszerű, modern eljárásokkal dolgozó rendelőbe szeretne menni, ahol az ügyfélközpontúság elsődleges, a személyes betegellátásra nagy hangsúlyt fektetnek. A magasan képzett szakember gárda és a kezelések minél szélesebb kínálata szintén első helyen foglal helyett, ha a választás kritériumait kellene felsorolnunk, hiszen lehet, hogy egy akut problémával jelentkezünk először a fogorvosnál, amelyeknek orvoslása jésőbb többlépcsős kezelést igényel majd, így többször kell visszalátogatni a rendelőbe. Ilyenkor a teljes körű bizalom elengedhetetlen a páciens és az orvos között.

A legjobb Budapesten

Ha magas színvonalú szolgáltatásokkal rendelkező, páciensközpontú rendelőt, illetve fogorvosokat keresünk, hallgassunk arra a 30 000 páciensre, akik az FR Dental fogorvosait nagyon dicsérik, mivel eddig ennyi ember távozott elégedetten a rendelőből. A fogászat Budapesten 2015-ben kezdte meg működését, magas színvonalú szolgáltatásaikkal, páciensközpontú személyzetével hamar a budapestiek kedvence lett. A rendelő nem csak a gyógyulni vágyókat fogadja, hanem az esztétikai fogászati szolgáltatások széles körét kínálja, így a szépülni vágyók is bátran foglalhatnak időpontot maguknak. A rendelőben kizárólag magasan képzett, a nyugat-európai orvoslás szerint dolgozó szakember gárdával találkozhatunk, így a kezelések sikere garantált.

A szakvizsgázott szakemberek közül többen külföldi tanulmányokkal, több éves kinti munkavállalással gyarapították tudásukat. A külföldi szakmai tapasztalatgyűjtés mellett, többen a klinikai fogorvosláson belül is szereztek gyakorlatot. A páciens teljes körű tájékoztatása, a közös döntések, a kezelések következő lépéseinek megbeszélése alapvető a rendelőben. Az itt dolgozó szakemberek biztos kézzel nyúlnak a félős betegekhez, az idősebbekhez, akik sokszor rossz tapasztalatokkal érkeznek, vagy azokhoz a gyerekekhez, akik eddig sírva hagyták el a fogorvosi rendelőket. Itt garantált lesz a mosoly a kezelések végén!

A legjobb ellátás

A kiváló ellátás mellett mind a fogorvosok, mind a dentálhigiéniás szakemberek ebben a rendelőben arra törekednek, hogy a professzionális fogászati ellátás mindenki számára elérhető legyen. Ezért a pénztárca barát árak mellett sokszor időszaki kedvezményeket is nyújtanak. Ezért nem csak az aktuális fogászati problémával érdemes őket felkeresni, hanem időről időre tájékozódni, megnézni, hogy milyen akciókkal várják a pácienseket és az éves, féléves fogászati ellenőrzéseket is itt csináltatni.